Ποιος βγαίνει δήμαρχος στον Βόλο, δεύτερος γύρος στην Περιφέρεια – Οι μετρήσεις του Ν. Καρδούλα

Ο μαθηματικός κ. Νίκος Καρδούλας έδωσε τα αποτελέσματα των μετρήσεων που διενήργησε σε δήμο Βόλου και Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβλέποντας πως δήμαρχος στον Βόλο εκλέγεται ο κ. Παπαπέτρος και ο κ. Αγοραστός οδηγείται στον δεύτερο γύρο.
Στην Περιφέρεια ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ εκτιμάται ότι θα υπάρξει 2ος γύρος με πιθανότητα 80%, μεταξύ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΤΑ (39% – 45%) και του ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (27% – 33%), ενώ υπάρχει μία πιθανότητα 20% να εκλεγεί από τον 1ο γύρο ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ.
✅ Στην Περιφέρεια ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ εκτιμάται ότι θα υπάρξει 2ος γύρος μεταξύ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ (31% – 37%) και του ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ (29% – 35%).
✅ Στο Δήμο ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ (44,5% – 50,5%), με μεγάλη διαφορά από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (32% – 38%).
Στο Δήμο ΒΟΛΟΥ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ (46% – 51%) είναι 75%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ (43% – 48%) είναι 25%.
✅ Στο Δήμο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΑΣ.
✅ Στο Δήμο ΚΙΛΕΛΕΡ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
✅ Στο Δήμο ΤΥΡΝΑΒΟΥ εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ, του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ και του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΜΑΡΙ ΣΑΜΕΡ, για το ποιοι θα προκριθούν στο 2ο γύρο.
✅ Στο Δήμο ΦΑΡΣΑΛΩΝ εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ, της ΜΑΡΙΑΣ ΙΦΟΥ και της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, για το ποιος ή ποιες θα προκριθούν στο 2ο γύρο.
✅ Στο Δήμο ΤΕΜΠΩΝ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είναι 70%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ είναι 30%.
✅ Στο Δήμο ΑΓΙΑΣ εκτιμάται ότι έχουν ίδιες πιθανότητες 50% να εκλεγούν Δήμαρχοι τόσο ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ, όσο και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ.
✅ Στο Δήμο ΣΚΙΑΘΟΥ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ είναι 55%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ είναι 45%.