Η Χάρις Αλεξίου – Βγάζει τραγούδι με τον ΛΕΞ

Μια ιδιαίτερη συνεργασία ανακοίνωσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου στον νέο της δίσκο “Reworks”.

Συγκεκριμένα η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως στον νέο της δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη (22/11), θα συνεργαστεί με τον ΛΕΞ, στο τραγούδι “Φύγε”.

Στο νέο της δίσκο, η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει 10 τραγούδια, τα οποία είναι ήδη γνωστά στο ευρύ κοινό, ωστόσο αυτή τη φορά αναμένεται να έχουν διαφορετικό ρυθμό αλλά και νέες συνεργασίες.

 

Λίγα λόγια για τον ΛΕΞ

Ο ΛΕΞ ξεκίνησε την καριέρα του από το 1999, ως μέλος του ραπ συγκροτήματος “Βόρεια Αστέρια” (αργότερα εξελίχθηκαν σε “Ανάποδα Καπέλα”). Τον Δεκέμβρη του 2010 κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο σαν συγκρότημα και τότε ο ΛΕΞ ξεκίνησε την σόλο πορεία του.

Τον Μάιο του 2018 όλος ο κόσμος που ασχολείται με την ελληνική hip hop μουσική – και όχι μόνο- συζητούσε για τον καινούριο δίσκο του ΛΕΞ, που ανέβηκε στο Youtube απροειδοποίητα τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Μαΐου, χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς κανέναν χορηγό.

Ο ΛΕΞ είναι από τους ράπερ που δεν δίνουν συνεντεύξεις. Υποστηρίζει πως ό,τι έχει να πει το λέει μέσω της μουσικής και των στίχων του.

news247.gr