Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη έξοδος μετά το χειρουργείο

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη έξοδο του μετά το πρόβλημα υγείας και την χειρουργική επέμβαση για διογκωμένο προστάτη.

Ο βασιλιάς της Βρετανίας παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Σάντριγχαμ μαζί με την σύζυγο του, Καμίλα. Ο 74χρονος μονάρχης, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, κρατούσε μία ομπρέλα και την χρησιμοποιούσε σαν μπαστούνι.

Παράλληλα ο βασιλιάς Κάρολος φαινόταν χαρούμενος και χαιρέτησε μία ομάδα περίπου 20 ανθρώπων, που είχαν συγκεντρωθεί για να του ευχηθούν καλή ανάρρωση. Όλοι συμφώνησαν ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας δείχνει καλά στην υγεία του. «Ήρθα μήπως και τον δω σήμερα. Μοιάζει σαν να έχει επιστρέψει στον παλιό του εαυτό και είναι υπέροχο να τον βλέπεις να κινείται. Σίγουρα φαίνεται ότι είναι καλύτερα», είπε στην Daily Mail ένας από τους παρευρισκόμενους.

Ωστόσο απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι η αυλή της εκκλησίας είχε αποκλειστεί για τους πιστούς και έπρεπε να βλέπουν τον βασιλιά της Βρετανίας από πολύ μεγάλη απόσταση.

Το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε στην εκκλησία ο αιδεσιμότατος, Πολ Γουίλιαμς που έσφιξε θερμά το χέρι του βασιλιά. Οι δύο τους συνομίλησαν για λίγο και μετά ο βασιλιάς εμφανίστηκε να χαμογελάει.

Μετά το τέλος της λειτουργίας ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τους ιερείς και επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Σάντριγχαμ για το μεσημεριανό γεύμα.

enikos.gr