Σκιάθος: Απειλούσε «θεούς και δαίμονες» γιατί δεν έβρισκε στο σπίτι του κρεμμύδια-Απίστευτο σκηνικό στο νησί

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καβγάς ενός νεαρού ζευγαριού στη Σκιάθο, με τον άντρα να ταμπουρώνεται στο σπίτι για να μην συλληφθεί, ενώ χθες που εκδικάστηκε η μήνυση εις βάρος του στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Ο καυγάς του ζευγαριού έγινε στις 26 Ιανουαρίου και ξεκίνησε γιατί στο σπίτι δεν υπήρχαν… κρεμμύδια για να μαγειρέψει ο 35χρονος. Αυτός ο καυγάς κατέληξε απειλές κατά της συζύγου, ταλαιπωρία ενός παιδιού 20 μηνών και πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία.

Ο 35χρονος εξύβρισε και απείλησε τη σύζυγό του και έσπασε σε έξαλλη κατάσταση και ένα κομοδίνο στην αυλή του σπιτιού, επειδή δεν είχαν αγοραστεί κρεμμύδια και ήθελε να μαγειρέψει για το 20 μηνών παιδί τους που ήταν αδιάθετο. «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει. Η σύζυγος κατάλαβε πως έπρεπε να φύγει από το σπίτι και του είπε πως θα πάει να αγοράσει τα κρεμμύδια, αλλά πήγε «καρφί» τα αστυνομικό τμήμα.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι, τον είδαν να κάθεται στην αυλή με το παιδί, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με την 30χρονη σύζυγό του και οι αστυνομικοί του ζητούσαν με τη σειρά τους, να τους δώσει το παιδί, γιατί ήταν αδιάθετο και χρειαζόταν φροντίδα.
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πείσουν τον 35χρονο να παραδώσει το παιδί στον πεθερό του στον οποίο είπε πως δεν αντέχει άλλο να μένει νηστικός και χωρίς καμία προσοχή από την κόρη του. Στη συνέχεια και παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και τον συνέλαβαν.
Ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως η 30χρονη είναι ανίκανη για σύζυγος και μητέρα και τον άφηνε νηστικό, ενώ η ίδια εκτίμησε πως ο άντρας της έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 35χρονος καταδικαστηκε χθες σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή και με τον όρο να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους,