Παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα “θα τους ξεσκίσω”; Το ξαναλέω

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται ανυποχώρητος για τη φράση που χρησιμοποίησε πριν από δύο ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην Πρέβεζας επισήμανε ότι “πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω”.

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει “Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν“.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;

Το ξαναλέω λοιπόν.

Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ.

Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι».