Επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου στο «The Mart»

Επίσκεψη στην εταιρεία «The Mart», πραγματοποίησαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου, με τη συμμετοχή των ειδικοτήτων «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών», «Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης», «Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και της ειδικότητας «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» του Τομέα Πληροφορικής.

Συνοδοί καθηγητές ήταν ο κ. Κατσιαβριάς, διευθυντής του σχολείου, η κ. Ρέπουλη Φιλίτσα, οικονομολόγος, η κ. Τζινίκου Όλγα, οικονομολόγος, και ο κ. Παλαιολόγος Παναγιώτης, πληροφορικής.

Η κα Λαμπροπούλου Κυριακή, υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας, ενημέρωσε μέσω τηλεδιάσκεψης τους μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας των logistics στην πράξη, για τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας, τα οποία αφορούσαν την αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων (πχ πλημμύρας, έλλειψης καθαρού νερού, διακοπής ρεύματος) από τα διάφορα τμήματα της εταιρείας.

Η διεύθυνση του Σχολείου ευχαρίστησε τον κ. Μηνά Ηλία, διευθυντή καταστήματος, τον κύριο Πανάγου Κωνσταντίνο, υπεύθυνο πωλήσεων, και στους εργαζομένους του καταστήματος για την παρουσίαση της διαδικασίας που ακολουθείται, από την παραλαβή των προϊόντων και την τακτοποίησή τους στα ράφια μέχρι τον τελικό καταναλωτή, επαγγελματία ή ιδιώτη.

Η επίσκεψη αυτή ολοκλήρωσε τα μαθήματα ειδικότητας, τα οποία παρακολουθούν οι μαθητές, με εποπτεία σε υψηλού επιπέδου χώρους εργασίας. «Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο οι πόρτες της Εταιρείας είναι ανοιχτές για εμάς και μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι μαθητές μας» αναφέρεται από τη διεύθυνση.