Δέκα χρόνια δήμαρχος ο Μπέος καταγγέλλει την αντιπολίτευση ότι έχασε την νομή της εξουσίας!

Αποκαλώντας τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου “μπαχαλάκηδες” , ενώ ο ίδιος με ύβρεις δυναμίτισε την συνεδρίαση, όπως συμβαίνει πάντα, ο Α. Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση για να δηλώσει πως η όλη είναι αυτός… Στο μεταξύ αναφέρει ο επί δεκαετία δήμαρχος ότι η αντιπολίτευση ζει με εφιάλτες γιατί έχασε την νομή της εξουσίας!

“Άκρως αποκαλυπτική υπήρξε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις μεθοδεύσεις και τις πραγματικές προθέσεις των μειοψηφιών, που τράπηκαν σε φυγή αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Οι μάσκες έπεσαν, πολύ πιο γρήγορα είναι η αλήθεια απ’ ότι περιμέναμε, και οι πολίτες του Βόλου μπορούν πλέον να ξέρουν τι έχουν να περιμένουν από αυτές.

Η ομαδική αποχώρηση, αφού εξαντλήθηκαν όλες οι προβοκατόρικες και προκλητικές εκδηλώσεις από μέρους συγκεκριμένων συμβούλων, που συνοδεύτηκε από την μαζική αποχώρηση μερικών δεκάδων «μπαχαλάκηδων» που είχαν επιστρατευτεί για να εξυπηρετήσουν το σχέδιο της υπονόμευσης, με οχλαγωγικές εκδηλώσεις, είναι ο πλέον αδιάψευστος μάρτυρας ότι μόνο για την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης και των πολιτών δεν ενδιαφέρονται, αλλά μετέρχονται κάθε τρόπου για να υποβαθμίσουν το παραγόμενο έργο και να κατεβάσουν τον πήχη στο πολύ χαμηλό ύψος τους.

Δυστυχώς η απαράδεκτη αντιδημοκρατική τους συμπεριφορά θα συνεχιστεί, αφού η πολιτική αφέλεια, η ανικανότητα και η έλλειψη ευαισθησίας που τους χαρακτηρίζουν τους οδηγεί σε αυτό τον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο, δηλαδή να το βάζουν στα πόδια αποφεύγοντας να τοποθετηθούν και να κριθούν στις μάχες για τα κορυφαία ζητήματα της πόλης και της ποιότητας ζωής σε αυτή,

Και προκαλεί πραγματικά θλίψη το πώς ο αυτοδιαφημιζόμενος και αυτοπροβαλλόμενος ως Αρχηγός της παράταξης, Νικ. Παπαπέτρος έφθασε στο έσχατο σημείο να σύρεται και να υπακούει στα καμώματα και τα τερτίπια του γνωστού σε όλους Λημνιού!

Η Δημοτική μας Αρχή, ωστόσο, που έχει ζυμωθεί μέσα στην κοινωνία, προέρχεται από τον λαό και δουλεύει για τον λαό, τον απλό πολίτη και όχι για δήθεν διανοούμενους και golden boys, συνεχίζει αταλάντευτα με βαθιά προσήλωση στη Δημοκρατία, το Νόμο και πιστή στις δεσμεύσεις απέναντι στον πολίτη, τον αγώνα για το νέο Βόλο που ονειρευτήκαμε. Αυτοί ας ζήσουν με τους εφιάλτες τους που τους προκαλεί η απώλεια της νομής της εξουσίας και των ευεργετημάτων που αυτή χρόνια τους επέφερε”, ανακοίνωσε.