Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA.

 

H Ελένη Μενεγάκη έδωσε την απάντηση της στις προτάσεις του MEGA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024. Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν αρνητική, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, το MEGA είχε κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Ο σταθμός είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν ουσιαστικά και η επικρατέστερη.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της και το MEGA ανέμενε για την απόφαση της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης.

Το σημαντικότερο κομμάτι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό, καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.

zappit.gr