Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στο Δρέπανο Αργολίδας η κηδεία του πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνου. Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου πέθανε την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύονταν.

Κούγιας: Μήνυση για ανθρωποκτονία εξ αμελείας
Η υπόθεση αναμένεται να λυθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς η οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου έχει κάνει γνωστό μέσω του δικηγόρου τους, Αλέξη Κούγια πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Όπως τόνισε σχετικά: «Η οικογένεια Καλλιάνου ισχυρίζεται ότι έγιναν ακραία ιατρικά λάθη. Ζήτησα τον ιατρικό φάκελο και επίσης ζήτησα να έχω και μια συζήτηση που νοσήλευαν στο παρελθόν τον πατέρα ώστε να μάθω ακριβώς τα προβλήματα υγείας που είχε. Ανάλογα με την αιτία θανάτου θα συζητήσουμε, θα δούμε αν πράγματι έχουν συμβεί ιατρικά λάθη και ακολούθως, επειδή έχει χαθεί μια ανθρώπινη ζωή θα υποβληθεί μήνυση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας».

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας πρόσθεσε: «Έχουν δικαίωμα οι συγγενείς του αειμνήστου Δημητρίου Καλλιάνου, τα παιδιά του και η σύζυγός του να κινηθούν νομικά τόσο σε επίπεδο νομικών δικαστηρίων όσο και στο επίπεδο πολιτικών δικαστηρίων για την αποζημίωσή τους. Σέβομαι το τεκμήριο αθωότητάς του ανθρώπου κατά του οποίου στρέφομαι».

ethnos.gr