Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου για τη συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο της σειράς «The Crown» του Netflix. «Βρε, παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Ένα guest θα κάνω. Το έχετε διογκώσει πάρα πολύ. Λόγω του συμβολαίου που έχω, δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω πολλά πράγματα. Ωστόσο, έχουν βγει φωτογραφίες από παπαράτσι που δείχνουν ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει στη θαλαμηγό Christina» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και συνέχισε: «Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν ψάχνανε εμένα συγκεκριμένα για να παίξω. Ήθελαν έναν Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Έκαναν πάνω από είκοσι άτομα ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Τα γυρίσματα ήταν αρκετά οργανωμένα και χλιδάτα. Ο κάθε ηθοποιός έχει το δικό του χώρο και βοηθούς, που δεν σε αφήνουν ούτε να δέσεις μόνος σου το κορδόνι από το παπούτσι σου, λιμουζίνες, ακριβά ξενοδοχεία και πρώτη θέση σε αεροπλάνα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε ήρωες».

Γυρίσματα στη θρυλική «Χριστίνα» του Ωνάση
Οι ηθοποιοί της σειράς του Netflix «The Crown» που υποδύονται την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ εθεάθησαν να γυρίζουν σκηνές στο διάσημο γιοτ «Christina O», στις ακτές των Βαλεαρίδων Νήσων. Η νέα «βασίλισσα Ελισάβετ» Ιμέλντα Στόντον, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στο Netflix η πέμπτη σεζόν του πολυβραβευμένου The Crown (To Στέμμα).

Μέσω ενός αποκλειστικού βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Tudum, του πρώτου διαδικτυακού event που οργάνωσε το Netflix, η Ιμέλντα Στόντον, η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο τελευταίες σεζόν της δραματικής σειράς αποκάλυψε αυτό που περίμεναν όλοι οι φαν του The Crown.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στις σκηνές της θρυλικής «Χριστίνα» αναπαρίσταται το οικογενειακό ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Ιταλία το 1991, που πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο πριν το διαζύγιό τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Νταϊάνα ήταν δυστυχισμένη στο γάμο της, καθώς είχε ήδη μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στον βιογράφο Άντριου Μόρτον. Παρά τα προβλήματα ωστόσο η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο γιοτ «Alexandra» του Καρόλου.