Γ. Σούρλας: Να σταματήσουν οι εικόνες από τους εμβολιασμούς με την βελόνα της σύριγγας

Την άποψη ότι οι εικόνες από τους εμβολιασμούς καθιστούν περισσότερο επιφυλακτικούς τους πολίτες, εκφράζει ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας, ο οποίος ζητεί από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν ώστε να τεθεί τέρμα στο φαινόμενο αυτό. Όπως, ειδικότερα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Καθημερινά από την αρχή της εκστρατείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας προβάλλονται εικόνες που δείχνουν την βελόνα της σύριγγας να τρυπά τον βραχίονα και μάλιστα πολλές φορές παραστατικά με έναν περίεργο αργόσυρτο ρυθμό.

Αυτές οι εικόνες όχι μόνο δεν προσελκύουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, που είναι το μεγάλο ζητούμενο και όλοι πρέπει να συστρατευτούμε στην κατεύθυνση αυτή, αλλά τους καθιστούν περισσότερο επιφυλακτικούς, όπως τουλάχιστον διαπίστωσα από περιπτώσεις που έγινα αποδέκτης διαμαρτυριών και παρακλήσεων για να σταματήσει το φαινόμενο αυτό. Άλλωστε, είναι πολύ εύκολο να το εκτιμήσει κανείς σε προσωπικό επίπεδο και να το διαπιστώσει με μια απλή κουβέντα με τους συμπολίτες του, για το πώς βλέπουν το γεγονός αυτό.
Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να τεθεί τέρμα στο φαινόμενο αυτό”.