Ίλον Μασκ κατά Τζεφ Μπέζος: Περισσότερη δουλειά, λιγότερο τζακούζι

Μία συμβουλή έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Ίλον Μασκ, για τον δεύτερο πλουσιότερο, Τζεφ Μπέζος. Ο Ίλον Μασκ τόνισε πως ο Τζεφ Μπέζος θα έπρεπε να δουλεύει περισσότερο πάνω στη διαστημική του εταιρεία Blue Origin και να περνά λιγότερο χρόνο στο τζακούζι, αν ο ιδρυτής της Amazon ελπίζει να  αποκτήσει προβάδισμα στη διαστημική κούρσα των δισεκατομμυριούχων.

Ίλον Μασκ

“Δεν φαίνεται πρόθυμος να καταναλώσει φαιά ουσία για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της μηχανικής”, είπε ο Μασκ σε συνέντευξή του στους Financial Times, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. “Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες” πρόσθεσε και τόνισε:

“Αν και ο Μπέζος έχει λογικά καλές δεξιότητες μηχανικής, δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του. Με κάποιον τρόπο προσπαθώ να τον παρακινήσω να περάσει περισσότερο χρόνο στην Blue Origin, ώστε να σημειώσουν μεγαλύτερη πρόοδο. Όπως λέει ένας φίλος μου, θα πρέπει να περνά περισσότερο χρόνο στην Blue Origin και λιγότερο χρόνο στο τζακούζι” είπε ο εκκεντρικός Μασκ.

Αντίθετα με τον χαλαρό τρόπο ζωής του Μπέζος, ο Μασκ υπσοτηρίζει ότι εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδας και 80-90 ώρες την εβδομάδα επιβλέποντας πρότζεκτ τόσο στην Tesla όσο και  στη SpaceX. Εκπρόσωπος του μπέζος δεν σχολίασε τις δηλώσεις του Μασκ, τις οποίες έκανε εκείνος ενώ δεχόταν το βραβείο των Financial Times ως το πρόσωπο της χρονιάς.

Πηγή: enikos.g