Κίνηση αλληλεγγύης προς τα ιδρύματα της πόλης από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Είδη πρώτης ανάγκης συνέλεξαν και παρέδωσαν σε ιδρύματα της περιοχής οι αστυνομικοί της Μαγνησίας ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας και της Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα και τα παρέδωσε ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στις «Άσπρες Πεταλούδες». Τα είδη παρέδωσαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο Α΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καλαμποκάς, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αθανάσιος Κουλούρης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Διαμαντής Καρβέλης και ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας Αστυνομικός Υποδ/ντης κ. Ελευθέριος Αναδιώτης σε εκπροσώπους των ιδρυμάτων οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την πρωτοβουλία και την κίνηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, “η εν λόγω δράση, αποτελεί μία ακόμη συμβολική κίνηση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που αναδεικνύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ευαισθητοποίησης που το διακατέχει, αποσκοπεί παράλληλα στη στήριξη και ενίσχυση Ιδρυμάτων της τοπικής κοινωνίας, που στηρίζονται αποκλειστικά στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου, για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.”