Συνάντηση Κωνσταντίνου Μαραβέγια με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά είχε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν καταρχάς για την επιτάχυνση των έργων ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονομίας των εγκαταστάσεων του 304 ΠΕΒ, μέσω ΕΣΠΑ, με τον υφυπουργό Άμυνας να υπογραμμίζει ότι σχεδιάζει συνολική αντιμετώπιση των καθυστερήσεων στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Επίσης, επιβεβαίωσαν την ισχύ του χρονοδιαγράμματος για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την ιστορική μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου, ένα ζήτημα το οποίο προωθήθηκε συστηματικά το προηγούμενο διάστημα από τον κ. Μαραβέγια.

Στο μεταξύ, με αφορμή ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Μαραβέγιας σχολίασε ότι προκαλεί πράγματι εντύπωση το γενικότερο ενδιαφέρον που «πυροδοτήθηκε» μετά τις ενέργειες του ίδιου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Δεν αμφισβήτησε ότι η χρηματοδότηση εγκρίθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σημείωσε ότι έκτοτε δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη. «Μια παρέμβαση που είχε ξεχαστεί, ξαφνικά αποτέλεσε «μήλο της έριδος». Όμως, τα μικροκομματικά παιχνίδια δεν αφορούν ούτε τους μοναχούς, ούτε τους επισκέπτες, που το μόνο που θέλουν είναι να γίνει ο δρόμος», τόνισε.

Τέλος, οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Μαραβέγιας συζήτησαν το θέμα απογύμνωσης των αρμάτων από εξαρτήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν και συμφώνησαν ότι η εργασία αυτή θα πρέπει να ανατεθεί στο προσωπικό, με υπερωριακή απασχόληση, και όχι σε ανάδοχο ως πιο οικονομική λύση.