ΓΣ Νίκη Βόλου: Γενική συνέλευση με σημαντικές ανακοινώσεις για το μπάσκετ και όχι μόνο

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει σήμερα την γενική της συνέλευση στις 6μ.μ. Η συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς αλλά λόγω του φόβου κακοκαιρίας αποφασίστηκε να γίνει στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα της Ερασιτεχνικής Νίκης με κύριο θέμα το ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες των “Γεγονότων”, πρόκειται να συσταθεί νέα Διοικούσα Επιτροπή και έχουν ήδη βρεθεί κάποια πρόσωπα τα οποία θα συνεισφέρουν στην ομάδα με την μορφή χορηγιών, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί το “κορυφαίο” στέλεχος της νέας Επιτροπής. Επίσης, η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα έχει άμεση βοήθεια, οικονομική και όχι μόνο, από κορυφαία στελέχη της πρώην Επιτροπής.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ρόστερ του μπασκετικού τμήματος έχει ήδη κλείσει κατά 80% αλλά και το τεχνικό τιμ με τον Ανδρέα Μαύρο να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας.
Στη σημερινή γενική συνέλευση, θα έχουν δικαίωμα ψήφου τα μέλη που έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς ΓΣΒ ” Η ΝΊΚΗ” μέχρι 30/05/2022.
Τέλος θα συζητηθεί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.