Μενίδι: Άνδρας δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι ενώ γλεντούσε

Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024) όταν ένας άνδρας δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι ενώ γλεντούσε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η αδέσποτη σφαίρα βρήκε στη γάμπα τον άνδρα που διασκέδαζε σε σπίτι στο Μενίδι την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024).

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα καθώς ενώ διασκέδαζε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του στο Μενίδι, ξαφνικά, είδε τη σφαίρα να έρχεται από ψηλά, να χτυπάει στο πάτωμα και να εξοστρακίζεται.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχει καταυλισμός Ρομά και κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο STAR ότι από χθες το βράδυ ακούνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πυροβολισμούς. «Λίγο έλειψε να περάσουμε μαύρο Πάσχα», λέει ο φίλος του τραυματία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού

«Η σφαίρα ήρθε από πάνω, χτύπησε κάτω και εξοστρακίστηκε πάνω στο πόδι του. Εμένα με έξυσε, αυτόν τον πέτυχε καλά. Μαύρο Πάσχα θα κάναμε. Εδώ πάνω είναι συνηθισμένο, κάνουμε τα στραβά μάτια, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Δεν ήταν σφαίρα μικρού όπλου. Το είδαμε, το είδε και η αστυνομία, την έχει πάρει την σφαίρα», τόνισε χαρακτηριστικά.