Αγριότητα με τον δήμαρχο Βόλου να χτυπάει πολίτη -Βίντεο κάνει τον “γύρο” του διαδικτύου

Βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο να χτυπάει πολίτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Με το δημοτικό αυτοκίνητο να φαίνεται καθαρά στο βίντεο , ακούγεται επίσης καθαρά και η φωνή του δημάρχου ο οποίος αποκαλεί έναν μοτοσυκλετιστή “βρωμόπουστα, αληταρά  και τον χτυπάει μαζί με  έναν άντρα που τον συνοδεύει . Ο λόγος, αλλά και ο τόπος του επεισοδίου δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά δεκάδες χρήστες του διαδικτύου το έχουν “ανεβάσει”, ‘οπως και Μέσα Ενημέρωσης.

Στο βίντεο  διακρίνεται ο δήμαρχος Βόλου, μαζί με έναν άλλον άνδρα, να πλακώνονται κυριολεκτικά στο ξύλο με έναν οδηγό μηχανής, ο οποίος φοράει κράνος και προσπαθεί να αμυνθεί στα χτυπήματά τους και να αντεπιτεθεί.

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος συμμετέχει στον ξυλοδαρμό του νεαρού, φωνάζοντας παράλληλα:  «ξέρεις που μιλάς ρε;».

 

https://www.gazzetta.gr/plus/2150191/binteo-ntokoymento-o-mpeos-kai-enas-allos-andras-plakonontai-me-odigo-mihanis-vid?fbclid=Iw