Υποψήφιος με τον Βενέτη ο Μαλινδρέτος – Μιλάει για κομματικά πατροναρίσματα

Υποψήφιος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας θα είναι ο πρώην πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Παύλος Μαλινδρέτος , με το ψηφοδέλτριο του Χ. Βενέτη και δίνει απαντήσεις τόσο στον νυν πρόεδρο που απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων στο ενιαίο ψηφοδέλτιο , όσο και στον κ. Δραμητινό που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και στηρίζει τον κ. Τσάμη. Ο κ. Μαλινδρέτος εκτίμησε την παρέμβαση Δραμητινού υπέρ του κ. Τσάμη για τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο ως κομματικό πατρονάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και απαντά:

“Το να συμμετέχουν περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια σε μία εκλογική διαδικασία, αν μη τι άλλο διασφαλίζει αυτή καθεαυτή τη δημοκρατία. Η συμμετοχή όλων μας στη διαδικασία των εκλογών είτε ως υποψήφιοι, είτε ως συμμετέχοντες, δεν αποτελεί διάσπαση, αλλά καθήκον.
Εκ του καταστατικού, αριθμητικά δεν θα ήταν δυνατόν ένα και μόνο ψηφοδέλτιο με αρχηγό οποιονδήποτε να συμπεριλάβει όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφια μέλη. Προφανώς αυτό είναι γνωστό. Συνεπώς, ποιοι από τους συναδέλφους κρίνει κάποιος ότι δεν πρέπει να συμπεριληφθούν σε ένα υποτιθέμενο ενιαίο ψηφοδέλτιο; Εμείς σας καλούμε όλους, όλες τις απόψεις και τις διαφορετικές και κυρίως αυτές. Έχουμε αποδείξει στο παρελθον ότι αδιαφορούμε για την όποια πολιτική ταυτότητα προς όφελος του κοινού καλού και της Υγείας.
Ας λειψουν οι κομματικές καθοδηγήσεις και τα πατροναρίσματα.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Η ευγενής και αξιοπρεπής διεκδίκηση της εκλογής τιμά τον Ιατρικό Σύλλογο. Η λαβωμένη εικόνα του συστήματος υγείας χρειάζεται τη στήριξη όλων.
Ανεξάρτητα από ψηφοδέλτια και παρατάξεις, τα προβλήματα θα είναι εκεί.
Αύριο, όπως και κάθε μέρα θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα”