Ημερίδα στον Βόλο για τον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας 

«Η εφαρμογή του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας στη δικαστηριακή πράξη» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο Volos Palace, στην αίθουσα Μαγνησία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης με θέμα «Από τον πολιτικώς ενάγοντα κατά τον παλαιό ΚΠΔ στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας κατά τον νέο ΚΠΔ», ο ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, δικηγόρος, Λάζαρος Μαργαρίτης, με θέμα «Τα ένδικα μέσα με τον νέο ΚΠΔ», ο επίκουρος καθηγητής Ποινικής Δικονομίας ΑΠΘ, δικηγόρος Αθανάσιος Ζαχαριάδης με θέμα «Η ενδιάμεση διαδικασία κατά τον νέο ΚΠΔ».

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – παρεμβάσεις – συμπεράσματα. Συντονιστές της ημερίδας θα είναι ο α’ αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Ιωάννης Διαμαντής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης.

Θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο διευθύνων το Πρωτοδικείο Βόλου πρόεδρος πρωτοδικών Παναγιώτης Γιάνναρος, ο διευθύνων την Εισαγγελία Βόλου εισαγγελέας πρωτοδικών Νικόλαος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος.