Μαρία Μπακοδήμου: «Εχω δει UFO, έχω και μάρτυρα»

«UFO ξέρετε τι σημαίνει; Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν το είδα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το είδα με άλλον, έχω και μάρτυρα. Στην Αμερική το είδα στην Καλιφόρνια» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στον «αέρα» της εκπομπής «Γεια σου».

Mε μια απρόσμενη αποκάλυψη πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε στο on air ερώτηση που της έκανε.

Μαρία μου γλυκιά, να σου κάνω μία ερώτηση: Πιστεύεις ακόμα ότι έχεις δει UFO; «Ναι πιστεύω», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή της συνέντευξης. Και συμπλήρωσε: «UFO ξέρετε τι σημαίνει; Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν το είδα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το είδα με άλλον, έχω και μάρτυρα. Στην Αμερική το είδα στην Καλιφόρνια. Εκεί έχει και τα μπαλόνια των κινέζων, μπορεί να ήτανε και τίποτα άλλο», ωστόσο οι συνεργάτες της την κοίταξαν γεμάτοι απορία.

«Γιάννη γιατί το έβαλες τώρα αυτό και θα γίνω γραφική» είπε η Μαρία Μπακοδήμου η οποία δεν ήθελε να μοιραστεί αυτή της την εμπειρία με τους τηλεθεατές.

Πηγή: reader.gr