“Έτσι κάνουν οι άντρες…”

Του Γιάννη Καϊρα

“Έτσι κάνουν οι άντρες..” δήλωσε σε προχθεσινή συνέντευξη στην προσκείμενη σε εκείνον εκπομή του Σ. Πολύζου ο Αχιλλέας Μπέος.

Σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για να παρθεί απόφαση για το αν η δημοτική αρχή είναι με τον λαό του Βόλου για να μην γίνει η πλατφόρμα LNG στην περιοχή μας ή με τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα,  που δεν δίνουν σημασία για τις ζωές μας, λίγες μέρες μετά την δολοφονία των Τεμπών, ο πολλά βαρύς Άντρας που φοράει παντελόνια κατά δήλωση του , έκανε τεχνητή μη απαρτία των δημοτικών του Συμβούλων ώστε να αναβληθεί η συνεδρίαση και να φυγομαχήσει για πολλοστή φορά σε ένα θέμα που άπτεται τις ζωές όλων μας.
Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν είναι προσφιλής τακτική του όπως στην αποπειραθείσα ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού καθαρισμού, για την Καύση Σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, για την δημιουργία εργοστασίου SRF και τώρα για το LNG.

Η δημοτική αρχή που είναι πάντα παρών σε γλέντια με την Πάολα και τον Λε Πα τράπηκε σε φυγή μπροστά στους φορείς και στον λαό του Βόλου που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και που ζητούσε το αυτονόητο, να σεβαστεί ο “Παντελονάτος” Πρώτος Άνδρας της πόλης (κατά δήλωση του) την ασφάλεια και το μέλλον των δημοτών της πόλης του Παγασητικού και του περιβάλλοντος.

Τον αφήνουμε στην κρίση του Βολιώτικου Λαού.
Εμείς δηλώνουμε ότι κάποτε που θα κουραστεί να τρέχει θα είμαστε εδώ μαζί με τον λαό να ζητάμε τα αυτονόητα, την ζωή μας και το ασφαλές μέλλον για την πόλη μας και τους πολίτες.

*Υποψήφιος Βουλευτής στον νομό Μαγνησίας με την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλος των κινημάτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών και των πλειστηριασμών πρώτης λαϊκής κατοικίας
Μέλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ