Μαραβέγιας από τα χωριά του Ρήγα Φεραίου: Έμπρακτα κοντά σε αγρότες και κτηνοτρόφους η ΝΔ

«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ένιωσαν την τελευταία τετραετία το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας, η οποία στήριξε τον κόσμο της περιφέρειας με συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια περιοδείας του το βράδυ του Σαββάτου σε Μικρό Περιβολάκι, Άγιο Γεώργιο Φερών, Αερινό και Στεφανοβίκειο.

Οι κάτοικοι στα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Μαραβέγια και πολλοί δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του γνωστού χειρουργού. Ο κ. Μαραβέγιας κατέγραψε για μια ακόμη φορά τα αιτήματά τους για περαιτέρω μείωση του κόστους παραγωγής, την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και τη λειτουργία του ΕΛΓΑ, ενώ με τη σειρά του υπενθύμισε τις πρωτοβουλίες που έλαβε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια για την στήριξη του αγροτικού κόσμου μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το νέο ΕΣΠΑ, το ΠΕΠ Θεσσαλίας, το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης, αλλά και από το Ταμείο Ανάκαμψης, από το οποίο θα διοχετευτούν σημαντικοί πόροι σε έργα αναγκαία για τους αγρότες.

«Ξέρω ότι έχουν να γίνουν πολλά ακόμη», τόνισε και αναφέρθηκε στα κίνητρα που ανακοίνωσε ήδη ο Κυρ. Μητσοτάκης για να γυρίσουν οι νέοι στο χωράφι, με επέκταση των πόρων για τους νέους αγρότες και χρηματοδότηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο.

Ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου θα δώσει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία τη δυνατότητα να συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο έχει επιτελέσει για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και όλο τον ελληνικό λαό.

«Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν», είπε και κάλεσε τους πολίτες των αγροτικών περιοχών του Δήμου Ρήγα Φεραίου να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το πρόγραμμά της, κάνοντας πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη για όλους.