Δραμητινός: Είμαι με εκείνους που δεν τους βλέπει ή αισθάνονται πως δεν τους βλέπει κανείς

Ματθαίος Δραμητινός / gegonotanews

Η μάχη των εκλογών θα κριθεί στην κατανόηση αφενός του τί ακριβώς έχει συντελεστεί την τελευταία τετραετία εις βάρος των πολιτών και αφετέρου, στο βαθμό αφομοίωσης της αναγκαιότητας του εγχειρήματος για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, δηλώνει σε συνέντευξή του στα gegonota.news ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία κ. Μάνθος Δραμητινός.

«Το κάλεσμα είναι εκκωφαντικό και θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Εμείς είμαστε έτοιμοι» τονίζει ο κ. Δραμητινός  που διετέλεσε και στο κομβικό πόστο του Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Για τον κ. Δραμητινό η συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές είναι κάτι προτόγνωρο και δηλώνει πως όλη η αγωνία επικεντρώνεται στο να γίνει γνωστό σε κάθε πολίτη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. “Πρωτόγνωρη δεν είναι μόνο η συμμετοχή στις εκλογές ως προσωπική διαδικασία γιατί χαίρομαι που βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την  αλλαγή. Πρωτόγνωρη είναι η απελπισία του κόσμου. Πιστέψτε με, είμαι 40 χρόνια γιατρός, ξέρω τι σημαίνει αγωνία και απελπισία. Σήμερα βρισκόμαστε στο μηδένκαι όποιος υποστηρίζει το αντίθετο ή ζει σε άλλη χώρα ή είναι ψεύτης “, δηλώνει.

Ο κ. Δραμητινός είναι βέβαιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα, ένα κόμμα που το πιστεύουν οι πολίτες γιατι ο ιδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη διακυβέρνηση των συναινέσεων βάσει αρχών και προγράμματος.  Για τον κ. Δραμητινό, το κάλεσμα προς όλους τους πολίτες είναι εκκωφαντικό και θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο κ. Δραμητινός δηλώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στον Βόλο έδωσε το μήνυμα της απόλυτης υποστήριξης των θέσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. “Ηταν αππόλυτος κατά του LNG , μίλησε για το Νοσοκομείο, για την υγεία, για την οικονομία που είναι δεμένη και μ το λιμάνι. Ο κόσμος πήρε απαντήσεις”.

Ο κ. Δραμητινός δινει βάρος στο κοινωνικό κράτος και είναι από τους υποψηφίους εκείνους που το βάρος του το δίνει στον τομέα της υγείας, της δημόσιας υγείας, αν και ιδιώτης γιατρός. “Εμένα με ενδιαφέρουν οι πολλοί, με ενδιαφέρουν εκεινοι που δεν τους βλέπει ή αισθάνονται πως δεν τους βλέπει κανείς. Η ΝΔ φροντίζει για το συμφέρον των λίγων και το απέδειξε”