Κώστας Μάρκου: Τον εξύβρισαν και του επιτέθηκαν στο κέντρο της Πάτρας

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο κέντρο της Πάτρας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου να πέφτει θύμα φραστικής και βίαιης επίθεσης το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Κώστας Μάρκου, ο οποίος είναι εκ εκ νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα μοίραζε μαζί με κλιμάκιο κόμματος φυλλάδια στην οδό Γούναρη, όταν ξαφνικά στο ύψος της Καραϊσκάκη, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επιτέθηκε εναντίον του σύμφωνα με το pelop.gr. Στο σημείο μάλιστα επικράτησε μεγάλη ένταση.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Μάρκου, ο καταστηματάρχης άρχισε να του επιτίθεται βρίζοντας και σπρώχνοντάς τον. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Ασφάλεια.

Το περιστατικό είχε και συνέχεια, αφού λίγο αργότερα ο αδελφός του καταστηματάρχη, επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr ο βουλευτής Κώστας Μάρκου, οι δράστες ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο συμβάν.