Γύρισαν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ πέντε υποψήφιοι βουλευτές στη Μαγνησία-Κρίση ενόψει εκλογών

Στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Τσιμπανάκος και Σάκης Σκρίμπας. Οι υπόλοιποι 5 του ψηφοδελτίου απουσίασαν επιδεικτικά, όπως απουσίασαν και οι υποστηρικτές τους.

Ο Γραμματέας του κόμματος κ. Πολίτης ζήτησε να υπάρξει σύμπνοια και ενότητα ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης, ώστε το ΠΑΣΟΚ να αντλήσει οφέλη από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι του στο κόμμα από το οποίο έφυγαν.

Ενόψει του δεύτερου γύρου στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας βλέπουν ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να κερδηθεί η έδρα από τον κ. Τσιμπανάκο, πράγμα που φαίνεται να δυσαρεστεί τον κ. Καναβό, την Ασπα Γοσποσδίνη και την Βίκυ Τσεκούρα, που απουσίασαν επιδεικτικά, ενώ η Μαρία Ούτα βρισκόταν στον Αλμυρό.

«Στη Μαγνησία, που παραδοσιακά τα χαρακτηριστικά της σχεδόν ταυτίζονται με τη παλιά Β΄Αθήνας για τη παράταξή μας, υπήρξε ποσοστιαία αύξηση 25%, περίπου 1.800 περισσότεροι ψηφοφόροι από το 2019» ανέφερε ο κ. Πολίτης στα μέλη της εκλογικής επιτροπής.