Μεϊμαράκη και Χαρδαλιά στέλνει η ΝΔ στον Βόλο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 

«Φύλλα πορείας» σε 50 στελέχη δόθηκαν από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας με αποστολή να γυρίσουν από άκρη σε άκρη την χώρα και να προσεγγίσουν πόρτα πόρτα τους ψηφοφόρους ώστε η κεντροδεξιά παράταξη να περάσει πάνω από τον εκλογικό πήχη της 21ης Μαΐου εξασφαλίζοντας τον σχηματισμό μιας αυτοδύναμης και ισχυρής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η Πειραιώς έχει ολοκληρώσει τον προεκλογικό σχεδιασμό της και είναι έτοιμη πραγματοποιήσει 65 περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια τους τα στελέχη του κόμματος σε 21 ημέρες θα επισκεφθούν 490 πόλεις, νησιά και χωριά στην μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει γίνει ποτέ.

Τη Μαγνησία θα επισκεφθούν από κοινού ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε αναλάβει και την προετοιμασία της κεντρικής ομιλίας του Κυρ. Μητσοτάκη στον Βόλο, για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Οι κ.κ. Μεϊμαράκης και Χαρδαλιάς, θα επισκεφθούν επίσης τη Λάρισα και άλλα αστικά κέντρα της χώρας. Η ημερομηνία της επίσκεψης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.