Γιατί η Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλει την Δωροθέα Κολυνδρίνη

Το γεγονός ότι σήμερα υπήρξε κινητοποίηση πολιτών έξω από το διοικητήριο για τα καθημερινά επεισόδια ρύπανσης που προκαλεί η ΑΓΕΤ και καταγράφονται από πλήθος κόσμου, αλλά δεν επιτράπηκε από την αστυνομία η είσοδος σε κανέναν για να επιδώσει υπόμνημα, καταγγέλλεται από την Πλεύση Ελευθερίας. Ο υπεύθυνος Τύπου κ. Γιάννης Καϊρας, καταγγέλλει την αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ότι εμφάνισε στην “υποδοχή” των πολιτών τον σύμβουλό της κ. Σολιδάκη και δεν επιτράπηκε σε κανέναν η είσοδος σε δημόσιο κτίριο.

“Μας είπε ότι θα απαντήσει η Αντιπεριφερειάρχης για την ρύπανση από την καύση σκουπιδιών αφού πάρει πρωτόκολλο απο την Περιφέρεια η αίτηση μας μέσα σε 60 ημέρες.
Δηλαδή για όλο αυτό το κακό που γίνεται στην ΑΓΕΤ θα στείλει απάντηση η αντιπεριφερειάρχης μέσα σε 60 ημέρες . Είναι αδιάβαστος ο νομικός σύμβουλός σας κ. Δωροθέα γιατί για τα  ζητήματα Περιβάλλοντος σας δίνει ο νόμος μόνο 20 μέρες περιθώριο απάντησης. Επίσης η παρουσία της Αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας πρέπει ή να ήταν τυχαία ή να ήθελαν να προλάβουν κάποια τρομοκρατική ενέργεια που θα ελάμβανε χώρα και ήταν εκεί για να μας προστατεύσουν.  Κατά το Λίγη Αιδώς Αργείοι , Λίγη Αιδώς κ. Κολυνδρίνη”, αναφέρει η Πλεύση Ελευθερίας.