Ευτράπελο για τον Δημήτρη Παπαστεργίου: Δεν τον… αναγνώρισαν στο υπουργείο του 

Ευτράπελο σημειώθηκε χθες Τρίτη (27/6) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατευθύνθηκε μόνος στο υπουργείο, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να λάβει μια πρώτη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε, αλλά μπαίνοντας ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Δεν τον αναγνώρισε ο φύλακας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί με χιούμορ πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28/6) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη, στον οποίο πιστώνεται η «μεταμόρφωση των Τρικάλων, τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.
Πηγή: iefimerida.gr