Ξημέρωσε η Κυριακή με την Άννα παντού, έγραψε ο Κραουνάκης για την Παναγιωτοπούλου

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου στα 76 της χρόνια, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να είναι από τους πρώτους που έμαθε τα δυσάρεστα νέα.

Ο συνθέτης έκανε ανάρτηση στο Facebook γράφοντας «έφυγε η Άννα». Την επομένη, επανήλθε με μια παλιά τους φωτογραφία και μοιράστηκε με τους ακολούθους του, τις σκέψεις του για το Πάσχα και τον θάνατο της καλής του φίλης και συνεργάτιδας, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε: «Κυριακή 5 Μαΐου 10:17 προ μεσημβρία κάπου στην Αττική. Ξημέρωσε με τη μάνα τη Δέσποινα την Ιωάννα τους αγαπημένους στο messenger και την Άννα παντού. Όλα στη θέση τους. Χρόνια πολλά παιδιά, Χριστός Ανέστη. Ξαναγυρνάμε τα ημερολόγια στη θέση τους. Ομορφιά. Πρωινό καφεδάκι. Στριφογυριστό πουράκι. Περατζάδα την μουσική της ταινίας. Τα τραγούδια για το κήτος του Βαγγέλη στο θέατρο τέχνης. νέα Σοδειά!

Η Μυγδαλιά πρώτη. Και η φωτογραφία αυτή με την Άννα από την εφημερία 90. Νέοι. Αναμνήσεις. Με το καλό. Γρήγορα με αυτή την πρωινή συννεφιά να κερδίσουν τα φτερά τους. οι δικοί. Ανέστη. Αληθώς. Ο Σταμάτης Φασουλής μου το είπε και το έγραψα. “Σε πήρα για κάτι δυσάρεστο”. Θυμήθηκα το δεύτερο βράδυ τού Ηρώδειου που τους πήγα στον Μπαϊρακτάρη και μού έλεγε συνέχεια ήταν πολύ μεγάλη στιγμή για όλους μας. Άννα για πάντα».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Πρώτος από τους συνεργάτες και φίλους της, την αποχαιρέτησε στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης. Σε μια ανάρτηση το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου που έκανε στο Facebook, ο συνθέτης έγραψε «Έφυγε η Άννα» και επισύναψε ένα βίντεο από παράσταση της ηθοποιού στο Ηρώδειο, από το 2008.

Πηγή: protothema.gr