Νίκος Παπαπέτρος: Η Νέα Ιωνία δεν είναι ακριτικό χωριό- Τεράστιες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής

Με αφορμή το οριστικό λουκέτο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Ιωνία, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο», δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος, αναφέρει:
«Χωρίς υποδομές και υπηρεσίες έχει αφήσει ο Δήμος Βόλου τη Νέα Ιωνία και τελευταίο χτύπημα είναι αυτό του οριστικού λουκέτου του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ. Η κατάληξη είναι μοιραία καθώς εδώ και έναν χρόνο λειτουργούσε δύο ημέρες την εβδομάδα χωρίς η δημοτική αρχή να διεκδικήσει την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, με κάθε μέσο και τρόπο.
Οι κάτοικοι της Νέας Ιωνία είναι ανυπεράσπιστοι απέναντι σε αποφάσεις που θίγουν την καθημερινότητά τους γιατί δεν αντιπροσωπεύονται από μια δημοτική αρχή που επιβάλλεται να τους υπερασπίζεται.
Επαγγελματίες και συνταξιούχοι θα υπόκεινται σε απίστευτη ταλαιπωρία και καμία ενσυναίσθηση δεν υπήρξε από την δημοτική αρχή για την αποτροπή της εξέλιξης. Η Νέα Ιωνία αντιμετωπίζεται ως ακριτικό χωριό που ενώ πρέπει να έχει υποστήριξη στα πάντα, είναι ξεχασμένο και αφημένο στην τύχη του.
Ο συνδυασμός μας “Συμμαχία για τον Βόλο” υποστηρίζει πως δεν μπορεί η τοπική κοινωνία με τους εκπροσώπους της να μένει παρατηρητής στον θάνατο των ΕΛΤΑ».