Απόστολος Γεώργιος Φούρναρης: Είμαι υποψήφιος γιατί ο Νίκος Παπαπέτρος και η Συμμαχία μας είναι παράδειγμα

Ο Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας και Ψυχοδυναμικός Ψυχοθεραπευτής
κ. Απόστολος Γεώργιος Φούρναρης δήλωσε, πως συντάχθηκε με τον Νικο Παπαπετρο αρχικά ως απλός ψηφοφόρος και στη συνέχεια ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί θέλει να προστατέψει, το παρόν, το μέλλον και τις περιουσίες των πολιτών, για να δει το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης να αξιοποιείται και όλους τους πολίτες και τις συνοικίες τις πόλης να αντιμετωπίζονται με ισότητα και, επιτέλους, τον Βόλο σε τροχιά ανάπτυξης.
Κυρίως, όμως, να συμβάλλει στην δημιουργία θετικών, παραγωγικών και λειτουργικών  προτύπων για τον μικρο του γιο, καθώς και όλα τα παιδιά της κοινωνίας.

“Η παραγωγικότητα και η υγιής ενσωμάτωση στην κοινωνία έρχονται ως αποτέλεσμα συνεργασίας, λειτουργικής και υγειούς διαχείρισης των κρίσεων, και όχι μεσω του “πυρηνικού πολέμου” και της κατά μέτωπο επίθεσης χωρίς τον παραμικρό εσωτερικό έλεγχο των παρορμήσεων μας.
Ο Ν. Παπαπέτρος κατάφερε να ενώσει ανθρώπους όλων των πολιτικών και κοινωνικών καταβολών και τάσεων, και να εμπνεύσει έμπρακτα την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα. Ενωθήκαμε οχι μόνο για να υλοποιήσουμε το εκτενές πρόγραμμα μας, αλλά γιατί πιστεύουμε πως η Δημοτική αρχή οφείλει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Θέλω ο γιος μου και τα παιδιά μας να έχουν ως πρότυπο την συνεργασία, την ευγένεια, την αποτελεσματικότητα, αλλά πανω απο όλα, την αξιοπρέπεια.”