Πέθανε ο θρυλικός τρομπετίστας του Ολυμπιακού Βόλου -Με σημαίες της ομάδας το “αντίο”

Ο τρομπετίστας του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μασδράκης, που έγραψε ιστορία στις κερκίδες, “έφυγε” σε ηλικία 73 ετών από καρκίνο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου τον “αποχαιρετά” λέγοντας πως μέχρι και την τελευταία στιγμή το μυαλό του ήταν στην ομάδα.

“Μου είχε κάνει τόσο εντύπωση απ την πρώτη στιγμή πόσο μαχητικά αντιμετώπιζε τον καρκίνο. Ήθελε να περάσει γρήγορα και ήθελε να πιάσει πάλι την τρομπέτα. Πραγματικά το πίστευε. Και πραγματικά έδωσε τη μάχη μέχρι το τέλος για να τα καταφέρει. Ήθελε να γυρίσει να δίνει τον παλμό.

Μου είχε κάνει αφιέρωση μια φωτογραφία από το ΕΑΚ τη σεζόν 1971 – 1972 με αντίπαλο τον Ηρακλή. Όταν γυρίσαμε στο ΕΑΚ, ένας από τους ανθρώπους που ήξερα πως είχα κάνει χαρούμενους ήταν ο Ανδρέας. Αυτή η φωτογραφία δεν ανήκει σε μένα. Ανήκει σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, τους παλιούς και τους νέους, για να μείνει για πάντα στην ιστορία για το ποιος ήταν ο Ανδρέας για τον Ολυμπιακό Βόλου. Και τι σήμαινε ο Ολυμπιακός Βόλου για τον Ανδρέα. Και το τι θα σημαίνει για πάντα. Ψηφιοποιημένη και όχι σε κάποιο ντουλάπι.

Παρακαλώ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, μικρούς και μεγάλους. Ακόμα κι εκείνους που απέχουν από το γήπεδο, την Κυριακή να κάνουν μία εξαίρεση. Στη μνήμη του Ανδρέα. Εκείνος θα δίνει το παλμό απ τον ουρανό και εμείς θα τραγουδάμε”, αναφέρει ο πρόεδρος  της ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος.  Η κηδεία του Ανδρέα Μασδράκη  θα γίνει στις 16:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Άλλη Μεριά και την Κυριακή 15.00 στο γήπεδο του Αλμυρού, θα ειπωθεί το  ποδοσφαιρικό και οπαδικό “αντίο” στον Ανδρέα Μασδράκη όπου η ομάδα θα φορέσει μαύρα περιβραχιόνια.