Ποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία υπογράφουν κείμενο κατά του Κασσελάκη

Το κείμενο με τίτλο “Διέξοδος Αριστερά” και με το οποίο εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τους χειρισμούς Κασσελάκη συνυπογράφουν εκατοντάδες στελέχη του κόμματος (περίπου 1300) και ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται και 7 μέλη του κόμματος από τον Βόλο.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι “ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός πνεύματος ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί, να φεύγει»” και χαρακτηρίζεται ως απάτη ο “μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη”, ενώ ασκείται σκληρή κριτική στην ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

“Μετρώντας” ονόματα είδαμε πως το υπογράφουν από τον Βόλο η γιατρός κ. Αφροδίτη Γάντζου, ο Καθηγητής κ. Γιώργος Σταμπουλής, ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος κ. Μιχάλης Καστρινάκης, το μέλος του κόμματος Στέφανος Λάζος, το μέλος της νεολαίας Γιάννης Ιατρού, ο πρώην συνδικαλιστής Γιάννης Αντωνιάδης και ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Γιώργος Τοζίδης.

Ο βουλευτής κ. Μεϊκόπουλος ανήκει στην ομάδα του προέδρου, ενώ προσκείμενη είναι και η Χρυσοβελώνη. Στελέχη που ανήκουν στον πυρήνα υποστήριξης της κ. Αχτσιόγλου δεν έχουν υπογράψει το κείμενο, ενώ στον Βόλο  πολλοί στηρίζουν τις ενωτικές  θέσεις Τεμπονέρα και αντέδρασαν στην υπογραφή κειμένου που υπογράφουν στελέχη όπως ο Δημήτρης Βίτσας.