Βόλος: Άγρια σκηνικά βίας – Απειλούσε να κάψει την μητέρα της, την τραυμάτισε με αντικείμενο

Ο δρόμος για την φυλακή ήταν μονόδρομος για μια 32χρονη γυναίκα που χρειάζεται και ψυχιατρική υποστήριξη. Ένας από τους πολλούς καυγάδες με την μητέρα της, την οδήγησε την περασμένη εβδομάδα στον Αυτόφωρο, από όπου ζήτησε προθεσμία ενώ είχε δηλώσει στους δικαστές που της απαγόρευσαν να πλησιάσει σπίτι της ότι προτιμούσε ένα ζήσει στο δρόμο, μέχρι να δικαστεί, όπως και έγινε.

Η μητέρα της, που προσπαθεί να αμυνθεί απέναντι στη βία καταθέτοντας μηνύσεις εναντίον του παιδιού της, εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο και δήλωσε πως ζει εφιαλτικές ώρες στα χέρια της κόρης της, η οποία ήταν κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, φθορά ιδιοκτησίας με φωτιά και εξύβριση. «Δεν μπορώ να επαναλάβω τις βρισιές που μου είπε. Καυγαδίσαμε με την κόρη μου και εκείνη με απείλησε πολλές φορές. Μου έδωσε μπουνιά στον ώμο και με χτύπησε στο αριστερό χέρι με ένα γυάλινο διακοσμητικό, με αποτέλεσμα να ματώσω και να τραυματιστώ. Στη συνέχεια, πήγε στην κουζίνα, έβαλε φωτιά στη λεκάνη με άπλυτα ρούχα και φώναζε πως έτσι θα με κάψει», δήλωσε η 60χρονη μητέρα.

Η 32χρονη κρίθηκε ένοχη από το Αυτόφωρο Τριμελές, σε τρία χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.