Πέθανε ο αδερφός της Ελένης Βιτάλη – «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Βιτάλη, αφού όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησης στο Instagram, πέθανε ο αδερφός της.

Μάλιστα, όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια στη συγκινητική της ανάρτηση, ο αδερφός της «ξεψύχησε στα χέρια της».

«Άγγελε αδερφούλη μου, 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε, κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια, ψυχή μου. Δεν παίρναμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις, κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση, πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου!».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσευχόμουν το “Πάτερ Ημών” συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, όμως, εσύ καμιά αντίδραση μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου, άνοιξες τα ματάκια σου, με κοίταξες συνειδητά, όμως, το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου!

Έβαλα τις φωνές, ξύπνησε η Ελένη, όμως, εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες, καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!», έγραψε η Ελένη Βιτάλη, συνοδεύοντας την ανάρτησή της από μια φωτογραφία του αδερφού της.

 Reader.gr