Ελένη Φουρέιρα: Εβαλε ξανά «φωτιά» με το Fuego στη σκηνή της Eurovision

Μ’ ένα εντυπωσιακό act της Ελένης Φουρέιρα ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision, με την «καυτή» performer να κλέβει τις εντυπώσεις. Η κορυφαία pop star επέστρεψε για τρίτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού και παρουσίασε το «Fuego», που έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, μέσα από μία ακόμα πιο χορευτική διασκευή και μία «εκρηκτική» χορογραφία, που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» ξανά την Ευρώπη με την άρτια performance της, καθώς και με την εμφάνισή της που παρέπεμπε σε ΑμαζόναΗ δημιουργία που φόρεσε ήταν Celia Kritharioti Haute Couture, σε αποχρώσεις του χρυσού, με το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της να ενισχύουν την oriental αίσθηση που είχε η διασκευή του «Fuego».

Στο opening act συμμετείχαν επίσης η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011, καθώς και 24 χορευτές.

Σαρώνει το «Fuego»

 

Το «Fuego» έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε διεθνές hit. Μεταξύ άλλων, είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται στη λίστα με τα πιο stream-αρισμένα τραγούδια από τα 68 χρόνια της Eurovision, μπήκε στις λίστες με τις top50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως, ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία, όπου επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), έγινε χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία και «έντυσε» σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς «Elite» του Netflix.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, το 2019, στο Ισραήλ, συμμετείχε σε act με τίτλο «οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η Ελένη Φουρέιρα στο Μάλμε

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στο Μάλμε ανήμερα το Πάσχα, καθότι είχε προγραμματισμένες πρόβες. Εκτός από τα άτομα που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της, μαζί της βρέθηκαν και οι συνεργάτες της από την Panik Records, με επικεφαλής τον CEO της εταιρείας, Γιώργο Αρσενάκο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, μετά τις πρόβες, δείπνησαν όλοι μαζί σε εστιατόριο της περιοχής, γιορτάζοντας την ονομαστική γιορτή του Γιώργου Αρσενάκου.

 

Η Ελένη Φουρέιρα και η ομάδα της Panik Records στο Μαλμέ (Copyright: Instagram)
Η Ελένη Φουρέιρα και η ομάδα της Panik Records στο Μαλμέ (Copyright: Instagram)

 

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό με το «ZARI». «Είναι φοβερή, είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει. Δεν χρειάζεται καν να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Δώστα όλα» υπογράμμισε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Η επιστροφή

Μετά την επιστροφή της από την Σουηδία, η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το νέο της hit, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και θα μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκινά στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη.

ethnos.gr