Η ανακοίνωση του ANT1 για το μέλλον της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». «Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του “Ράδιο Αρβύλα”, ώστε η εκπομπή ν’ αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο “διάλειμμα” των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα και “Βινύλιο”» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Ντυμένοι στα μαύρα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης άρχισαν την εκπομπή της Τρίτης (14/12). Έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τους «Ράδιο Αρβύλα» ό,τι δεν θα έβγαιναν on air, τελικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγουν κανονικά. «Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Νιώθουμε και δεν ταιριάζει σε εμάς, στο ποιοι είμαστε και γενικότερα είναι κάτι που εν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα, άμεσα έμμεσα μας αφορά και εσύ να είσαι κάπου αλλού. Αυτό είναι το ένα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής.

Αυστηροποίηση ποινής
Παράλληλα, την αυστηροποίηση της ποινής αλλά και του χαρακτηρισμού του αδικήματος της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την ερωτική ζωή, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες της Σοφίας Φασουλάκη και του ethnos.gr το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Την αυστηροποίηση της ποινής αλλά και του χαρακτηρισμού του αδικήματος της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την ερωτική ζωή, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δύο ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με κεντρικό πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της ποινής με την οποία απειλούνται οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οταν το αδίκημα θα αφορά ανήλικους θα υπάρξει ειδική επιβαρυντική περίσταση στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας των ανηλίκων και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο»

Ο Χρήστος Κιούσης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. Ράδιο Αρβύλα». Είχε, μάλιστα, πει στον αέρα της εκπομπής την οποία αποκάλεσε «οικογένεια»: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρόνων, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας – πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Πηγή: ethnos.gr