Τρεις αγώνες για τις γυναίκες του ΑΣ Αργώ

Το τελευταίο της παιχνίδι δίνει αύριο η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Αργώ για την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας.

Η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη , έτσι ώστε να μπει στη φάση των pray out με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Ήδη η ομάδα , με τα αποτελέσματα που έχει φέρει , βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του φετινού της στόχου, που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Στον πρώτο αγώνα η ΑΡΓΩ είχε επικρατήσει στη Λάρισα με 3-0 σετ, αλλά το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ντέρμπυ αφού και η ομάδα της ΕΑΛ έχει τις ίδιες βλέψεις.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ
Αύριο επίσης θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Β΄ Κορασίδων, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Β2 στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στις 3.30 το μεσημέρι.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ -3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Την Κυριακή στις 15.00, η ομάδα του ΑΣ Αργώ αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ την ομάδα του Σπάρτακου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων.