Χρυσό βραβείο για την Brain Ανάπτυξη από τον Βόλο για την λογιστική – οικονομική διοίκηση

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των “Accounting Awards 2022 powered by PROSVASIS , a softone company” και περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στη γιορτή για τον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στην δεύτερη διοργάνωση των Accounting Awards, παρουσίασαν έργα που αποδεικνύουν ότι το επίπεδο των οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλό, αξιοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία και προσαρμόζεται δυναμικά στις συνθήκες και τις νέες τάσεις.

Για την Κεντρική Ελλάδα και τη Θεσσαλία το πρωτο βραβειο ως η καλύτερη εταιρεία στον κλάδο  πήρε η Brain Ανάπτυξη.

Η Brain – Ανάπτυξη Ε.Π.Ε. αποτελεί επαγγελματική συνέχεια της ατομικής επιχείρησης Αργύρης Γεωργ. Χαδούλης και Συνεργάτες (έτος ίδρυσης 1979) και της BRAIN AE Σύμβουλοι Επενδύσεων και Επικοινωνίας (έτος ίδρυσης 30/06/1998).  Έχει έδρα την πόλη του Βόλου και δραστηριοποιείται στο τομέα της υποστήριξης των επιχειρήσεων τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες πηγές παροχής υπηρεσιών Οργάνωσης και Διοίκησης στο Θεσσαλικό χώρο.

“Ηταν η  επιβράβευση των μέχρι σήμερα προσπαθειών όλων ανεξαιρέτως των μελών της οικογένειας Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ. Υπόσχεση και δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας στις νέες συνθήκες για όφελος των συνεργατών μας”, δήλωσε ο επικεφαλής κ. Αργύρης Χαδούλης.

Η Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Διαθέτει  γραφεία στη Σκιάθο (Κτίριο «Ήρκος») και στη Σκόπελο.

Η εταιρεία πιστεύει στη χρησιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και στόχος της είναι να υιοθετεί και να αξιοποιεί όλες τις προτάσεις της, εφόσον σέβονται τον πελάτη και προσφέρουν στην επιχείρησή του οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα. Οι εργασίες είναι αυτοματοποιημένες στο σύνολο τους, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.