Δεν θα είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ ο Πλαστάρας

Δεν θα διεκδικήσει την ένταξή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ο Τ. Πλαστάρας, που στις εκλογές του 2019 κατέλαβε την δεύτερη θέση.
“Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές έκανα μία προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική υπέρβαση πληρώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις και αρκετά βαρύ τίμημα.
Όπως είχα πει τότε είμαι επαγγελματίας και όχι πολιτικός. Αυτό θέλω και να κρατήσω. Όσο ευνοϊκή και αν είναι η συγκυρία ή όχι. Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές λοιπόν όποτε κι αν γίνουν αυτές δεν θα είμαι υποψήφιος. Δεν είμαι πολιτικός, κι ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ. Επαγγελματίας είμαι κι εύχομαι να μην γίνω ποτέ πολιτικός”, είπε και έδειξε πως έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές του. Η αλήθεια είναι πως η συγκυρία για το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι ευνοϊκή , αλλά και η Χαριλάου Τρικούπη δίνει μήνυμα για αλλαγή σε όλα τα πρόσωπα. Το ψηφοδέλτιο είναι βέβαιο πως θα έχει  νέα  στελέχη στη συνθεσή του και οι τρεις θα είναι γυναίκες. Για τη Μαγνησία η … ανεύρεση τριών γυναικών  θα είναι βέβαια μια υπόθεση δύσκολη.