Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Εσπερο Λαμίας

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί τον Έσπερο Λαμίας σε ένα με παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βρουν τουλάχιστον τρεις νίκες στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια της σεζόν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες , με τελευταία αυτή από τον Πρωτέα Γρεβενών και πρέπει να ανακάμψει από το σημερινό παιχνίδι για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και έτσι ο προπονητής τον γηπεδούχων θα έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι.

Όσο αναφορά τώρα τον φιλοξενούμενο Έσπερο, η ομάδα από την Λαμία είναι βαθμολογικά αδιάφορη διότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία καθώς επίσης δεν μπορεί να προσδοκά σε κάτι περισσότερο από την γρήγορη παραμονή που ήδη έχει πετύχει. Παρόλα αυτά ο Έσπερος είναι μιά αρκετά καλή ομάδα και παίζει όλα της τα παιχνίδια με σκοπό την νίκη , το τελευταίο της παιχνίδι ήταν κόντρα στην Νίκη Βόλου όπου επικράτησε με σκορ 82-71.
Έναρξη του αγώνα σήμερα (3/4) στις 17:00 στο κλειστό του ΕΑΚ.
Οικονομική ενίσχυση κατά την είσοδο 5€.