Ο Βολιώτης Δημήτρης Καραμέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sup της Πολωνίας

Ο Βολιώτης αθλητής του Ν.Ο.Β.Α Δημήτρης Καραμέτος επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ να ακολουθήσει την ελληνική αποστολή Sup, στην κατηγορία ανδρών και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ICF Sup World Championships στη Gdynia της Πολωνίας από τις 7 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Δίπλα στους καλύτερους Έλληνες αθλητές sup ανδρών, προετοιμάζεται με μοναδικό στόχο να εκπροσωπήσει με επιτυχία την Ελλάδα σ’ ένα άθλημα σχετικά νέο στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης Καραμέτος ασχολείται με τα Θαλάσσια σπορ του windsurf, sup και wingfoil τα τελευταία 16 χρόνια. Από το 2019 αγωνίζεται αποκλειστικά στο SUP, όπου έχει κατακτήσει 7 συνολικά μετάλλια σε 4 διασυλλογικούς αγώνες, 1 χρυσό, 2 ασημένια και 4 χάλκινα. Επίσης έχει συμμετάσχει σε 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2019, 2021, 2022.

Ο αθλητής του Ν.Ο.Β.Α δεν παρέλειψε μέσα από τα social media να ευχαριστήσει τους δικούς του ανθρώπους για τη στήριξη, τους προπονητές του, Jerry Mihimana και Κώστα Κατόγια όπως και τα στελέχη που εμπλέκονται στη λειτουργία του τμήματος Sup, Γεώργιος Ράϊος και Θεοφίλη Ράϊου.

Επίσης από τον Ν.Ο.Β.Α συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ICF Sup World Championships στη Gdynia της Πολωνίας και η Πένυ Τσαούτου, στην κατηγορία γυναικών 50+, παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρυσι στο sprint 200m στο παγκόσμιο στην Ουγγαρία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.