Κλονισμένη η κοινωνία του Βόλου από την απόπειρα αυτοκτονίας 23χρονης ΑμεΑ

Μια 23χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση κατήγγειλε στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου πως την βιάζει ο αδελφός της μητέρας της και στη συνέχεια , έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Η απόπειρα έγινε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της νονάς της που την φιλοξενεί καθώς η μητέρα της που μένει μαζί τον αδελφό της , ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό, την πέταξε στον δρόμο.

Δικογραφία σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου για την απόπειρα αυτοκτονίας και η 23 χρονη πήρε χθες εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου έμεινε για προληπτικούς λόγους. Η ίδια ανέφερε πως θέλησε να αυτοκτονήσει γιατί φοβάται για την ζωή της

Η δικογραφία της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Εισαγγελία Βόλου, η οποία ανάλογα με το αποτέλεσμα της αστυνομικής προανάκρισης θα προχωρήσει σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια.

Το δικαστήριο διέταξε να σταλούν άμεσα αντίγραφα των πρακτικών στην Εισαγγελία Βόλου και η υπόθεση να παραπεμφθεί στην ανάκριση, προκειμένου να ερευνηθεί αν τελέστηκαν βιασμός, ασέλγεια, αιμομιξία, υπόθαλψη εγκληματία από τον θείο της κοπέλας με την ευθύνη της μητέρας της και τρίτων προσώπων.