Ταχύτητα και θέαμα στην 42η Ανάβαση Πορταριάς – Δείτε φωτογραφίες

Η «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου» διοργανώνει σήμερα έναν από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς αγώνες αναβάσεων στη χώρα μας, την 42η Ανάβαση Πορταριάς.
Ο αγώνας διεξάγεται σε τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Πορταριάς στο Πήλιο από το Parking Αγ. Τριάδος Άνω Βόλου έως Πορταριά σε διαδρομή 5χλμ περίπου.

Ο Ιωάννης Κάτσικας (Ford Escort MK2 RS2000 GR1), πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος του αγώνα της 42ης Ανάβασης Πορταριάς. Το δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Ζαχαρίας Ζάχος (Toyota Corolla AE86 GT 1.6).

Δείτε εικόνες:

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα της 42ης Ανάβασης Πορταριάς ταχύτερος στην Ομάδα Ν και στην κλάση Ν4 ήταν ο Κωνσταντίνος Κάκος (Mitshubishi Lancer EVO IX). Ο Κωνσταντίνος Καραθανάσης (Honda Civic Type R) σημείωσε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Με τη επίδοση του αυτή βρίσκεται στην πρώτη θέση της κλάσης Ν3, ενώ απέχει ελάχιστα από τον Κωνσταντίνο Κάκο. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος (Honda Civic Type R), σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο ενώ είναι στη δεύτερη θέση στην κλαση Ν3. Για την κλάση Ν2 ταχύτερος στο πρώτο σκέλος ήταν ο Παναγιώτης Σμυρναίος (Peugeot 106 S16). Οι Πολύδωρος Φούντας (Peugeot 106 S16) και “ΑΣΤΡΙΟΣ” (Peugeot 106 S16), βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση της κλάσης Ν2.

Φωτό: www.facebook.com/anavasiportarias