Νίκη Βόλου: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στα Τρίκαλα

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από την ομάδα των Τρικάλων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Οι κυανόλευκοι μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας το τρία στα τρία, καλούνται να αντιμετωπίσουν μια πολύ ποιοτική ομάδα, σε μια όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις νίκες και φυσικά με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά μετά την νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και φυσικά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα του αντιπάλου κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη αποστολή της. Όμως, μετά από τις τρεις πρώτες εμφανίσεις όλοι στην ομάδα της Νίκης Βόλου ελπίζουν στο θετικό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα από αγωνιστικής πλευράς είναι γνωστά, δηλαδή η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τους Τσεσμετζίδη και Σπανόπουλο.

Η ομάδα των Τρικάλων μετά από τρεις αγωνιστικές έχει δύο νίκες απέναντι σε ΑΓΣ Ιωαννίνων και Αναγέννηση Καρδίτσας, οι οποίες ήρθαν σχετικά με εύκολα τρόπο καθώς επίσης την δεύτερη αγωνιστική έκανε το ρεπό της. Τα Τρίκαλα βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά και έχουν βάλει ως στόχο να βρεθούν σε μια από τις θέσεις που θα τους δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Πράττος, Σιταρίδης και Τσαρδούλιας, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Χλωρός.