Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-1 του ΝΠΣ στο «Πανθεσσαλικό»

Έχοντας δίπλα του τους χιλιάδες οπαδούς του, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε με 2 γκολ, από τον αγωνιστικά αδιάφορο Palacios έως τώρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο Αργεντίνος πέτυχε να σκοράρει 2 υπέροχα προσωπικά γκολ.

Αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο κατάφερε να περιορίσει τον Βόλο στο δικό της μισό, αλλά και να εξουδετερώσει και τα 2 πλάγια μπακ του Βόλου, τα οποία είναι πολύ σημαντικά στην επιθετική λειτουργεία της ομάδας.

Αντίθετα, ο Βόλος μπαίνοντας στο 2ο ημίχρονο, έχοντας μείνει πίσω ήδη 2 γκολ στο σκορ, το μόνο που κατάφερε είναι να δεχθεί ακόμα 3 τέρματα αλλά και να πετύχει το γκολ της τιμής, μετατρέποντας το σκορ σε 1-5 (Escoval με αυτογκόλ στο 66΄, με τον Cerin στο 67΄,τον Sporar στο 76΄ και μείωσε με τον Knockaert με πέναλτι στο 83΄).

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έζησε ακόμα μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία του, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Χουάν Ραμόν Ρότσα, την σεζόν 94-95, με ισάριθμες νίκες σε αντίστοιχες αναμετρήσεις.

Γιάννης Καλίδης