Ολυμπιακός Βόλου: Στο ΕΑΚ για την πρώτη νίκη κόντρα στον Βίκο

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχεται τον Βίκο Ιωαννίνων στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχουν γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης και θέλουν αυτό να το πετύχουν σήμερα απέναντι στον Βίκο.

Η ομάδα του Νίκου Μπουντούρη ομολογουμένως μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει παίξει τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδι και η λογική λέει ότι ακόμη ένα τέτοιο θα δώσει σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ. Μετά τις δύσκολες αποστολές στις έδρες του Έσπερου Λαμίας αλλά και της Δόξας Λευκάδας, όπως επίσης και το ενδιάμεσο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, έρχεται μια ακόμη αγωνιστική για την ομάδα του Ολυμπιακού η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με ακόμη μια ομάδα η οποία έχει βλέψεις για άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Φυσικά, για να έρθουν αυτές οι τρείς σερί ήττες για τον Ολυμπιακό δεν ευθύνεται μόνο το επίπεδο των ομάδων που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι αλλά και τα μεγάλα κενά διαστήματα που είχαν σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό, λοιπόν, θέλει να αλλάξει στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και να ανεβάσει την απόδοση της, ώστε να πετύχει την πρώτη φετινή νίκη της. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι.

Αντίθετα, η ομάδα του Βίκου έχει πετύχει ήδη δύο νίκες στα δύο ματς που έχει δώσει, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική που αγωνίστηκε, επιβλήθηκε του Φιλίππου Βέροιας και της Δόξας Λευκάδας αντίστοιχα. Η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, κάτι που μοιραία την κατατάσσει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2.

Ο σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου με γενική είσοδο 5€. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ.Ταρενίδης Κ., Παπανικολάου Γ. και Τοπαλίδης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ.Τσιργούλας.