Ολυμπιακός Βόλου: Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα το μεσημέρι την φετινή του σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι μετά την επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική, μοιραία επιστρέφουν και στο κύπελλο της τοπική ένωσης. Επομένως, σήμερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο Βασδέκειο.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά από μια μακρόσυρτη προετοιμασία, λόγω της πολύ μεγάλης καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ρίχνεται τελικά στην μάχη του κυπέλλου ΕΠΣΘ. Μετά από 11 φιλικά, ένα νούμερο αδιανόητο για μια χώρα στην οποία παίζεται κανονικό ποδόσφαιρο, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Β’ τοπική κατηγορία.

Προφανώς, για την ομάδα του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς το μέγεθος του συλλόγου αλλά και η δυναμικότητα του αντιπάλου έχουν χρήσει του ερυθρόλευκους ως το απόλυτο φαβορί. Ο προπονητής τον ερυθρόλευκων δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι η ομάδα του θα παραταχθεί πλήρης.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Βασδέκειο.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου ΕΠΣΘ:
Κυριακή 30 Οκτωβρίου
11:00 Ηρακλής Βόλου – Άνθιμος Γαζής (Βασδέκειο)
11:30 Σκόπελος – Σκιάθος (Σκοπέλου)
15:00 Πανιώνιος – Ολυμπιακός Βόλου (Βασδέκειο)