ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Μήνυμα πολιτικής αλλαγής η απεργία της 9ης Νοέμβρη

Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Κουμουνδούρου κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, Κυριακή 15 Μαΐου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η 24ωρη γενική απεργία της 9ης Νοέμβρη, πρέπει να είναι μια λαϊκή κινητοποίηση που θα δώσει το μήνυμα ότι η κοινωνία δεν είναι νεκρή, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του και καλεί όλους τους εργαζόμενους να μετέχουν.  Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρι πως η κοινωνία πρέπει να αποδείξει “αναπνέει, διεκδικεί και αγωνίζεται. Ότι η κοινωνία ενώνεται, παλεύει και αντιστέκεται απέναντι στα νεοφιλελεύθερα σχέδια της πιο ανάλγητης και κυνικής Δεξιάς”. Επισημαίνει ότι υπάρχει και εναλλακτική:
Υπάρχουν οι έξι μεγάλες Εθνικές Προτεραιότητες που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη Δ.Ε.Θ. για Δικαιοσύνη παντού μέσα από Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία.
Είναι η μεγάλη απόφαση για το μέλλον της πατρίδας, για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, που μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη και να ξαναγράψουμε ιστορία.

Η συμμετοχή στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 9 του Νοέμβρη μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο που οδηγεί στην ήττα των αντιλαικών κυβερνητικών επιλογών και στην επερχόμενη Πολιτική Αλλαγή.
Είναι η επιλογή μας για έναν νικηφόρο αγώνα υπέρ της κοινωνίας με την κοινωνία.
Όλοι και όλες στη συγκέντρωση των συνδικάτων, την Τετάρτη 9 Νοεμβίου, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10.00 π.μ.