Δυναμική παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας στην έκθεση Philoxenia

H Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του Volos – Pelion η Ένωση, που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο, Βασίλειο Καραουλάνη, πραγματοποίησε B2B meetings με αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου.

H PHILOXENIA που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και με τις επιθυμίες του ταξιδιώτη.

Η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας στην Philoxenia στόχευσε τόσο στην προβολή των επιχειρήσεων του Νομού, όσο και του προορισμού της Μαγνησίας, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Γρηγόριος Τάσιος και άλλοι παράγοντες του τουριστικού κλάδου.